„Ne visiems atsistoti paprasta. Bet įmanoma. Išsėtinė  sklerozė – liga,kurią galima stabdyti“-

Šaunią  bendradarbiavimo idėją pasiūlė Vilniaus savivaldybė kviesdama kilniai misijai- įsigyti vardinį suolelį ir taip prisidėti prie socialinės rizikos šeimose augančių vaikų ugdymo.Mintis pasidalinti parama,o ir paviešinti žinią apie išsėtinę sklerozę,kaip apie dar ne visiems žinomą,bet jaunus žmones palietusią ligą, pasirodė visai laiku .

Covid19 visiems pakoregavo gyvenimą, pristabdė tempus ir susiaurino susitikimų erdves ir datas. O suoliukas su užrašu lentelėje „Ne visiems atsistoti paprasta. Bet įmanoma. Išsėtinė  sklerozė – liga,kurią galima stabdyti“- tarsi nauja susitikimų vieta lauke,laikantis saugaus atstumo  rekomendacijų.

Lentelėje LISS pavadinimas žmonėms lengviau rasti kontaktus ir informacijos kelią  ne per socialinius tinklus, bet tiesiogiai.Organizacija dirba komandoje su kvalifikuotais specialistais visuose miestuose  medicinos,socialinių paslaugų ir psichologinės pagalbos srityse.Bendromis iniciatyvomis galėsime  kontroliuoti ligą ir tarsi susidraugauti su ja. Niekas negydo geriau nei geras bičiulis šalia ir ,žinoma, pakili nuotaika- laiko patikrintas vaistas…

Atsiradus dar vienai puikiai galimybei gauti palaikymą ir susipažinti su naujais bendraminčiais-išnaudokime ją.  Sakau-susitikime ant suolelio Kudirkos a. jau šią savaitę.

Vardinis IS suolelis Vilniuje.