Pradedame įgyvendinti naują projektą “POŽIŪRIS“

Pradedame įgyvendinti naują projektą “POŽIŪRIS“,kuris apjungs mūsų rašančią, kūriančią bendruomenę.Draugijose yra daug kūrybingų žmonių,kurie meniškai išreiškia savo požiūrį į aplink esančius žmones, dalijasi vaikystės ir jaunystės prisiminimais ir,net gulėdami ligos patale, tarsi bendrauja su visais mumis. Gyvenimas ne vien tik nuveiktais darbais, džiaugsmingais atradimais matuojamas. Kai džiaugsmas lieka už durų,  ateina suvokimas,kad liga, ypač ilgiau žingsniavus tuo pačiu gyvenimo keliu,dar nenubrėžė ribos ir išplaukia šilti prisiminimai,o gal-tiesiog kūryba.

Kiekvieno žmogaus reakcija į ligą – tiek fizinę negalią, tiek dvasinius sukrėtimus ir netektis, yra itin individuali ir kartu pamokanti.

Rašinių ciklą pradedame Sauliaus Lyniko kūryba. Saulius gyvena Druskininkuose.Liga yra stipriai pažengusi,bet fizinė negalia nesutramdė noro rašyti.Saulius savo rašiniuose jautriai perteikia laiko dvasią,savo nuotaikas.Prisimenu Saulių kaip aukšto profesionalumo kineziterapeutą,kuris vasaros stovykloje Latvijoje,gelbėjo ne vieną susirietusį iš skausmo.

Ir dar.Sauliaus kūryba  yra pozityvi visom prasmėm.Rašiniuose atsispindi  dvasinė jo būsena, liudijanti jo asmens brandumą.

Ačiū Tau Sauliau . Laukiame naujų Tavo kūrybos darbų.

Kviečiame visus ,kurie rašo.Pasidalinkite savo kūryba su mumis.